lapje


Na de ontmoetingen met de uiterst onbeschofte vriendelijk informerende buren, hebben we besloten om enige aanpassingen aan te brengen op de verzorgplek van de parkeerplaatspoezels.
Er zijn met zekerheid twee buitenkatten over: het Lapje en het Witzwartje. Die slapen altijd samen in een hok, dus het tweede hok heb ik teruggebracht naar Stichting Zwerfkat voor hergebruik. De brokjesfeeder werd leeggepikt door de duiven en ook die is weer ingeleverd. Buurmannen en ik zetten nu twee keer per dag brokjes neer waarbij ik ‘s avonds een blikje serveer.
Het voordeel van deze nieuwe methode is dat de twee poezels aan komen lopen als er ontbijt of diner wordt geserveerd. En het Lapje bleef op een paar meter afstand zitten terwijl ik het blikje opentrok. Is ze geen plaatje?

3 thoughts on “lapje

  1. Bah al een tijdje niet meer meegelezen, wat vervelend om te lezen dat nummer 3 overleden is, en dan ook nog het gezeur met de buren. Oneerlijk!
    Lapje staat er mooi op. Zo lang kan ik haar nooit zien, want Gerrit en Wilson jagen dr altijd weg als ze bij ons op het schuurtje zit!

    Ik ( of liever gezegd mijn vriend) zou je wat willen vragen over jullie binnenplaats zou je mij jouw email adres of mobiele nummer willen sturen?

    Groetjes,
    De achterbuurvrouw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *