zeiken, zeuren, klagen, schreeuwen, dreigen

Een buurman klaagt over de zwerfkatten. Zijn vrouw is namelijk allergisch voor katten en kan haar fiets niet stallen want dan krijgt ze jeuk. De katten moeten maar dood, dat is de oplossing volgens hem.

Een andere buurman klaagt over duiven die op het kattenvoer afkomen. En al schreeuwend komt de klacht eruit, de duiven poepen namelijk op zijn auto en daardoor moest hij naar de wasstraat.

Weer een andere buurman schreeuwt door de schutting naar mijn hoofd OF DAT MIJN KAT IS. EN DATTIE POEPT. EN DAT HET STINKT. Al wijzend, schreeuwend, dreigend valt er geen gesprek met hem te voeren en loop ik weg.

Welkom in diervriendelijk Amsterdam.

2 thoughts on “zeiken, zeuren, klagen, schreeuwen, dreigen

  1. Ik krijg jeuk en allergische reacties van dit soort mensen. Geeft helaas duidelijk het niveau aan van dit soort mensen; walgelijk!
    Mag duidelijk zijn dat ik er trots op ben om een kattenvrouwtje te zijn.

  2. Ik had een keer heel erg vogelpoep op mijn auto. Komt, ik had deze onder een boom gezet. Boom bleek populair bij merels. Is mij nu iets niet duidelijk; moet de boom nu om of de merels dood of moet ik mijn auto gewoon op een betere plek parkeren? Ik denk het laatste. Maarja, ik heb er dan ook langer dan 3 seconden over nagedacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *