Bowser


In memoriam Bowser.
Bowser is geboren op 21 april 1994. Het was een huis-tuin-keuken streepjeskater. Vanaf begin 2002 was hij diabeet. Met zijn suikerziekte kon hij gelukkig gewoon oud worden. In het begin spoten we 2x per dag insuline (Caninsulin), vanaf september 2005 spoten we met Lantus en 1x per dag.

In februari 2008 zijn we weer 2x per dag gaan spuiten met Lantus. Is toch veel beter voor het beestje en zijn curves waren zo veel vlakker.

Bowser is op 18 augustus 2009 naar de Regenboog gegaan. De laatste week voor zijn overlijden zagen we hem minder worden. Zijn nieren waren op. Bowser is thuis van ons heengegaan, liggend op schoot bij manlief, geholpen door de da.

One thought on “Bowser

  1. Hoi!

    Genoten van je site. Heb zelf onder meer 2 blauwe russische katers (Blues van bijna 12 & Timber van 8,5 jaar). Timber heeft ook sinds 3 jaar suikerziekte, waarbij we hem 2x per dag spuiten met Caninsulin. Je kunt je dus voorstellen dat ik erg benieuwd ben naar je ervaringen met Lantus. We spuiten Timber het met heel veel liefde, op zich gaat het goed en laat hij het prima toe, maar terug gaan van 2x naar 1x per dag zou voor iedereen fijn zijn! Hoop van je te horen……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *