de muizen dansen op tafel


Als manlief en ik langer van huis gaan, passen zijn ouders op huis en kinders. Schoonmama neemt dan altijd haar hobby mee: knuffels maken voor Stichting Kika. Zij maakt al jaren met de hand konijnen, katten en muizen. Ze verkoopt ze aan huis of op (kerst)markten. De volledige opbrengst gaat naar Kika.
Als ze bij ons zijn, gaat soms naaimachine mee maar vaker gaat ze knuffels vullen of er gezichtjes op borduren. Mario vindt dat fantastisch en helpt graag een pootje mee.
En dit is dan het resultaat: muizen in alle kleuren. Mocht je interesse hebben in een handgemaakte knuffel, ga dan morgen naar de kerstmarkt in Zevenhuizen (NH). Het is van 16.00 tot 21.00 uur in een sfeervol verlichte Dorpsstraat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *