knuffels voor kika

Zelfgemaakte knuffels voor Stichting KiKa
Toen manlief en ik op Hawai’i waren, pasten zijn ouders op huis en kinders. Mijn schoonmoeder nam haar naaimachine mee want ze maakt en verkoopt handgemaakte knuffels. De opbrengst gaat volledig naar Stichting KiKa.
Ze had haar voorwerk al gedaan en had tientallen muizen, beertjes, katten en konijnen geknipt. Aan onze eettafel heeft ze die in elkaar zitten naaien. Mario en Yoshi vonden dat heel interessant en hielpen graag een pootje mee!
Mario helpt meeKijk eens hoe goed ik kan meten!Knuffels vullen kan ik ookEn Yoshi? Die zit gewoon lekker te kijken

3 thoughts on “knuffels voor kika

  1. @Chantal. Mijn schoonmama is te bereiken via email op wim#hoogerdijk.com. Typ even een apenstaartje op de plaats van de #. Zet je telefoonnummer erbij want dan zal ze zeker bellen! Ze verkoopt de knuffels vanuit huis en staat met regelmaat op een braderie, meestel in de buurt van Zoetermeer. Bij verzenden per post komen de verzendkosten erbij.

  2. Oh wauw!! Eindelijk heb ik je moeder gevonden… weet niet of ze nog steeds deze muizen maakt, maaar mijn zoontje heeft er 1 gehad voor zijn geboorte en die is verloren op straat…. was echt bijna wanhopig haha dat ik niet meer zo’n knuffel ergens kon krijgen…. kan ik ze nog steeds mailen???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *