aloha

Aloha en Tsunami!
Vanaf de andere kant van de wereld en 11 uur vroeger: Aloha!
Manlief en ik zitten niet in druilerig Amsterdam maar op zonnig Maui, Hawai’i. Hetzelfde Hawai’i dat afgelopen zaterdag een tsunami waarschuwing kreeg. Op zo’n beetje de mooiste dag tot nu toe zaten wij vanaf de 7e etage op de monstergolven te wachten. Die niet kwamen 🙂
Spannend was het wel.
Onze poezenkinders zitten niet alleen: mijn schoonouders vieren vakantie in ons huis. Uit de berichten horen we dat beide heren heerlijk verwend worden, net als wij op Maui.
Op de weg van/naar het vliegveld zag ik een Animal Shelter. En hun advertentie in het Hertz blad leest: Take Home A New Life From Maui! Je kunt hier een dier adopteren en mee naar huis nemen, zij regelen de benodigde papieren.
Ik denk toch dat ik alleen een dansende hula-hula danseres meeneem voor op het dashboard…

Mahalo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *