krabpalen, noodzakelijk maar LELIJK


Al vaker heb ik mijn verwondering uitgesproken over de extreme lelijkheid van krabpalen. En als je dan een mooie vindt, zijn ze opeens heel duur of de webwinkel levert niet aan Nederland.
Toen ik uiteindelijk toch maar zwichtte voor zo’n monsterlijk ding, kon het maar beter een humongous afzichtelijke kolos worden. Waarvan akte.
Maar er is hoop! In mijn inbox vond ik onderstaande mail van Kitty van Montfort. Zij is van plan mooie en betaalbare krabpalen te gaan maken. Met een kleine vragenlijst wil ze graag jouw mening peilen over de vermeende lelijkheid ervan 🙂 Vul de enquete in en wie weet, zijn er binnenkort wel mooie EN betaalbare te koop!

Ik en een vriendin van mij zijn al een tijdje bezig met iets wat wij ook heel leuk vinden en dat is het bedenken van nieuwe krabpalen of ander speelgoed voor de kat. Wij zijn namenlijk van mening dat het zeker bij de krabpalen wel eens wat anders mag zijn dan de modellen die er momenteel zijn.
Mochten we de palen willen laten maken is dat natuurlijk een kostbare aangelegenheid.
Om nou uit te vinden wat de gedachte van andere mensen is over krabpalen hebben we een korte enquete samen gesteld.
Mijn vraag is dus of je deze zelf in zou willen vullen, maar ook of je hem misschien op je site zou willen plaatsen of door zou kunnen mailen naar andere kattenliefhebbers?

Ik ben benieuwd naar jullie reactie.
Met vriendelijke groet,
Kitty van Montfort

Klik hier voor de krabpalen enquete.
En zegt het voort!

4 thoughts on “krabpalen, noodzakelijk maar LELIJK

 1. Natuurlijk meteen ingevuld.

  De Rondo vind ik trouwens prachtig, maar dat ging me te ver.

  Ik heb nu een dinroy-klauterton. Van wat er te koop is vind ik die nog de minst lelijke, zij het ook wel prijzig. Mijn drie katten zijn er gelukkig gek op.

 2. In de gang heb ik trouwens nog een krabmeubel annex kast staan.
  Die kun je terugvonden op http://www.steigerplankenmeubels.nl.
  Noel van Breugel (de man achter de site) heeft hem voor mij gemaakt. Als je op zijn site zoekt, zie je het meubel staan bij krabpalen. Het is de “krabpaal met voorraadkast”. Op de kast zit Jozefien. Zij is nu twee, maar kan nog steeds als een gek tekeer gaan in de grote touwpluim die er hangt.

 3. Jee wat een mooie kast annex krabpaal! Kost wat maar dan heb je ook wat 🙂
  Ik vond de rondo prachtig maar veel te duur. Ook de krabpaal bij Vovnjau voor 350 eu was belachelijk. 350 euri! Voor een krabpaal! Dat is een stuk hout met sisal er omheen. Ik geef graag geld uit voor mijn cats maar er zijn grenzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *