gevonden: de eerste mooie krabpaal

De Rondo van Cat InteriorsEen krabpaal is een must in huis als je katten hebt, anders gaat je meubilair eraan (de krabpaal is geen garantie trouwens dat er niet toch af en toe even aan de bank wordt gekrabbeld, maar dat terzijde). Alleen zijn krabpalen per definitie lelijk, die wil je niet in huis hebben. Het zijn altijd grote lompe dingen, in de meest vreselijke kleuren en ze zijn ook nog eens verschrikkelijk duur.

Voila de Rondo! Ik was op de Woonbeurs en kreeg een stapel woonbladen mee. In 1 ervan stond e-i-n-d-e-l-i-j-k een mooie krabpaal! Cat Interiors heeft een hele verleidelijke webshop met alleen maar design kattenspullen, waaronder de Rondo. Dat is een slaaphuisje op een voet maar er is ook een versie die je aan de muur kunt monteren. Zelf kan je dan de buitenkant van de Rondo bekleden met wat je maar wilt: een mooie glimmende buitenkant, een houten versie of de buitenkant bedekken met een krabpaalhoes.
Kijk mij eens krabbelen
Alles is mogelijk en het ziet er prachtig uit. Er is maar 1 maar: ook de Rondo is niet goedkoop, het ‘instapmodel’ begint vanaf 699 euro. He, maar dan heb je wel wat moois in huis!

Cat Interiors heeft nog meer mooie producten, zoals mandjes en speeltjes. Het is een Duitse webshop en ze leveren ook in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *