krabpaal voor gevorderden

krabpaal1.jpgAl zet je je huis helemaal vol met krabpalen, de katten vinden niets zo lekker als krabbelen aan nieuwe meubels… zucht. De nieuwe bank is nog geen 5 minuten in da house of Bowser denkt: heeeeee, dat is een leuke krabpaal.

Grrrrrrrr.

Nou moet ik zeggen dat de eerste mooie krabpaal nog gemaakt moet worden. Het zijn altijd volstrekt lelijke dingen, in spuuglelijke kleuren. Lijkt me een gat in de markt: ontwikkel een krabpaal die er ook nog eens een beetje verantwoord/design uitziet. Ik zou het ding meteen kopen. Want om nou zoiets in je huis te zetten?

2 thoughts on “krabpaal voor gevorderden

  1. er is in katwijk aan de rijn een bedrijf diewat luxere krabpalen maakt, of je het ook echt design krabpalen wil noemen is iets anders.. de website is kenzi.nl
    De kattentoiletten zijn wel kwa uiterlijk heel gaaf

    Wat is naar uw mening design voor een krabpaal?

    mvg Julian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *