alle soorten en maten

Speelkwartier op de trap
Manlief en ik zijn gisteren naar de Britse Kortharen Show in Gorredijk geweest. Een hele sporthal vol met Britse Kortharen, in alle soorten en maten. Kleine kittens, enorme dekkaters en complete generaties grootmoeder, moeder en dochter Britten bij elkaar. We hebben onze ogen uitgekeken. Zoveel katten bij elkaar en in zoveel kleuren: gestreept, egaal, zwart, grijs, lilac, chocolate, rood, gespikkeld in twee of drie kleuren en alle mogelijke combinaties daartussen. Wat een mooie dieren. Het zusje van Mario deed ook mee en het was leuk om haar weer te zien. Ook zij groeit als kool, net als onze eigen kleine. Natuurlijk weer wat leuks gekocht: een mooi bedje van dik katoen wat ook nog eens in de wasmachine kan. Handig. En deze keer eens niet in een panterprint maar mooi gebroken wit. Hoezee, mooie kattenspullen bestaan wel!
Wat zal ik nu eens gaan slopen?

4 thoughts on “alle soorten en maten

  1. Zijn oogje gaat goed. Alleen begon gisterenavond zijn rechteroog te prutten. Ook die maar even gezalfd om erger te voorkomen.
    Ik wilde een hele mooie foto maken van Mario in zijn mandje maar hij bewoog weer eens. Stilzitten is moeilijk voor zo’n kleine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *