nepkat

Het is net echt maar niet echt!
Je denkt dat er een kat ligt te slapen maar het blijkt een neppo te zijn. Een namaak. Een niet echte. Hij ademt wel maar dat komt door de batterijen die erin zitten. Perfect Petzzz verkoopt niet van echt te onderscheiden katten en honden, die als een aaibaar bolletje op je bank liggen te slapen. Kijk nou deze leuke rode kater, ligtie niet lief te wezen? Als je niet beter weer zie je een slapende kat liggen maar het beestje is van 100% synthetisch nepbont. Deze Garfield wordt met bandje, bedje en borstel in zijn eigen reismandje bij je thuisbezorgd. Niet bij jou of mij thuis trouwens, het bedrijf levert alleen in Amerika. Misschien is dat maar goed ook.

5 thoughts on “nepkat

  1. Beste heer/mevrouw,

    Voor een ernstig zieke man ben ik op zoek naar een nagemaakte kat. Mijn vader heeft er ook een gehad die was gekocht bij intratuin. Hij was zwart wit en leek net echt. Nu zijn ze bij intratuin niet meer te vinden. Kunt u mij helpen om er een te vinden of te bestellen

  2. Hier in Voorschoten Intratuin zijn ze nog volop te krijgen.Ook hondjes 29,95 euro!! Ik heb ze vanmiddag nog zien staan want ik wil er een voor mijn kleinzoon kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *