snotoog

Arme Mario, nu al naar de da

En hatsikidee, de eerste da kosten zijn gemaakt hoor! Afgelopen vrijdag hebben we Mario opgehaald en in het weekend kreeg hij toch echt een snotoog. Er liep de hele tijd prut uit. Dat maakte ik steeds schoon met afgekoeld gekookt water maar het werd niet beter, eerder slechter. Meteen vanochtend gebeld en ik kon om half 3 terecht. Het menneke moest weer mee in de reismand, ik vond het echt niet leuk voor hem. Zijn linkeroog is behoorlijk ontstoken en het kan van alles zijn: een bacterie, een virus, een kou of een pets van een andere kat. We moeten nu 3x per dag het oogje zalven met Terra-Cortril zalf en dan moet het binnen een paar dagen al veel beter gaan. Ik vind het zo zielig voor hem, zo klein en dan meteen oogje-ellende. Bij thuiskomst heeft hij als een wolf staan eten en hij ligt nu voor pampus naast me op de bank in zijn dekentje, bij te komen van dit vervelende avontuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *