onderzetters

Tijdelijke actie van Royal Canin: onderzetters in de vorm van een kat
Met zo’n kleine in huis kom ik opeens erg vaak in de dierenwinkel uit. Een speeltje, een muis, een kattentunnel, nog een balletje, he, dat knuffeltje-met-catnip had hij nog niet, en zo ligt mijn huis helemaal vol met kattenspeeltjes. En niet alleen voor het speelgoed ga ik naar de dierenwinkel maar ook om veel kittenvoer te halen. Een kitten eet ander voer dan een volwassen kat, alhoewel het Mario niets uitmaakt wat hij eet. Als hij maar kan eten! Zijn bijnaam is nu al ‘bootwerker’ want deze friemel kan eten! Zijn eigen kittenvoer maar ook Yoshi zijn bakjes zijn niet veilig. Hij eet werkelijk alles. Bij aankoop van 2 x 1,5 kilo Royal Canin brokjes krijg je nu een set katten onderzetters kado. Ik heb al 2 sets 🙂

7 thoughts on “onderzetters

 1. Hoi,

  Mag ik vragen bij welke dierenwinkel je de onderzetters heb kunnen krijgen? Ik zoek ze ook maar kan ze nergens vinden bij een dierenwinkel en ik wil ze echt heel erg graag hebben!
  Verkoop je toevallig ook 1 set?

  Groetjes

 2. Hoi,

  Mag ik vragen bij welke dierenwinkel je de onderzetters heb kunnen krijgen? Ik zoek ze ook maar kan ze nergens vinden bij een dierenwinkel en ik wil ze echt heel erg graag hebben!
  Verkoop je toevallig ook 1 set?

  Groetjes

 3. @Karen. Beide sets kreeg ik bij de dierenwinkel op de Zeilstraat in Amsterdam. Ik wil best een doosje opsturen hoor als je de verzendkosten voor je rekening neemt. Mail me even op syts at klaarisklara punt nl.

 4. Beste CatChat lezer,
  De Kattenbescherming houd zich aanbevolen voor de katten onderzettertje van Royal Canin. 😉
  Deze kunnen we “verkopen” als mensen een donatie doen aan de Kattenbescherming.
  Dus als iemand deze Royal Canin kattenonderzetters “over” heeft mag ze opsturen naar Kattenbescherming Nederland, Pompmakerstraat 1 te DELFGAUW.
  Met vriendelijke groet,
  Karin Wiegman
  Voorzitter
  Kattenbescherming Nederland

 5. Kan ik hier nog een setje van bestellen? Ik zag ze bij een kennis die ze gekregen had. Heeeel erg leuk vind ik ze!

  met vriendelijke groet,
  Sylvia Krans
  Emmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *