welkom thuis

mariothuis.jpg

Mario is thuis. We hebben hem gisteren opgehaald in Bolsward en hij heeft het hele eind naar huis (Amsterdam) zitten miauwen. Hij was het niet eens met de reismand en wilde er alleen maar uit. Met vlagen was hij zo moe van het miauwen dat hij een kort slaapje deed en daarna ging hij gewoon door. Bij thuiskomst als eerste in de kattenbak gezet en toen begon het grote ontdek-avontuur in zijn nieuwe huis. Met meteen Yoshi als blazend groot grijs monster als eerste obstakel. Yoshi is uitermate geinteresseerd maar blaast nog vooral. Mario waggelt gewoon door op zijn kleine beentjes, die trekt zich niet zoveel van hem aan. Vannacht heeft hij op de rand van de bank geslapen en zijn ontbijt ging er heel snel in. Daarna was het weer spelen, heel hard miauwen als hij mij niet ziet en af en toe een slaapje. Ik heb hem steeds terug op de kattenbak gezet en hij heeft al zijn ding gedaan. Hij graaft ook netjes alles onder, het kind heeft een keurige opvoeding gehad. Mario is een ondernemend katertje en eet als een bootwerker. Hij ligt nu naast me op een stoel, lekker in een dekentje. Yoshi sprong er net al bovenop, die wilde daar ook liggen en vergat even dat Mario er al lag. Hij vergat van verbazing te blazen geloof ik. Ben benieuwd wanneer Yoshi ontdooit en ontdekt dat zijn nieuwe vriendje echt leuk is.

One thought on “welkom thuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *