joep

Joep in de vensterbank

Cupi logeert al bijna een maand bij ons. Hij is echt helemaal op zijn gemak en vindt het volgens mij wel gezellig bij ons. Zijn vrouwtje (en baasje!) mist Cuup natuurlijk enorm maar zij heeft Joep te logeren. Joep is de kat van haar moeder; zij is heel lelijk gevallen en moest naar ziekenhuis en revalidatie. Joep kon natuurlijk niet al die tijd alleen thuis zitten maar er moest wel snel een oplossing komen. Joeperdepoep is een heel dominant mannetje, samen met Cupi is waarschijnlijk geen goed idee omdat ook Cupido een eigen wil heeft. Vandaar de doorschuifactie: Joep naar Y. en Cuup naar ons. Joep heeft het ook enorm naar zijn zin op zijn logeeradres, hij slaapt veel bij de verwarming en kijkt zijn oogjes uit naar de spreeuwenkolonie. Maar ook hij mist zijn eigen vrouwtje, dus maar snel beter worden omi Flora!

 Joeperdepoep

One thought on “joep

  1. He daar hebben we joeperdepoep! Joep heeft het hier reuze naar zijn zin. De dikzak slaapt tegenwoordig tussen nieuwe vrouwtje en baasje in. Om ruimte te scheppen gebruikt hij handig zijn billen. Hem wegduwen heeft geen zin: hij blijft gewoon liggen.
    J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *