hallo daar zijn we weer!

Cupi kijkt de kat uit de boom... van de trap

Cupido is even logeren! Dat is gezellig. De eerste nacht was wat onrustig met een groot blaasconcert rond een uur of 3. Maar Cuup is snel thuis en heeft nu alweer zijn vaste plekjes gevonden, zoals de warme UPC box. Ere wie ere toekomt, Cupi was de eerste die dit plekje bedacht, Yoshi heeft nu even het nakijken. Op de foto zit Pupertje bovenaan de trap, verbaasd naar Yoshi en Bowser te kijken. Baasje en vrouwtje die meelezen: het gaat goed met me hoor!

One thought on “hallo daar zijn we weer!

  1. Wat een lief toetje heeft hij toch!
    Ik zal je morgen een foto sturen van Joep, die voelt zich ook best thuis. Wel fijn deze tijdelijke poezenswap hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *