mister b

Mister B in het zonnetje

Er zijn heel veel soorten katten. Kortharig, langharig, met streepjes, met vlekjes, helemaal zwart, helemaal grijs, wit (en meestal doof), klein, groot, dik, dun, ach ik kan wel even doorgaan. Een bijzonder mooie kat is Mister B van M. En eigenlijk Kat met een Hoofdletter, mister B is niet zomaar een kat.

M. heeft 3 katten: Lady, Mick de avonturier en mister B. B (eigenlijk Binky) is een Ragdoll. En een prachtige ook nog eens. Hij is heel lief en leuk en echt een koninklijke verschijning. Hem aaien is een feest: hij is zo zacht en fluffy. Het liefst ligt hij languit op de leestafel en wil hij over zijn buik geaaid worden. En dat heel lang. Hij had alleen geen zin om op de foto te gaan, hij wilde achter Mick aan de tuin in.

Kijk eens naar het vogeltje... uh hand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *