grasspriet

GrassprietMick maakt wat mee! En vriendin M. met hem. Was hij al eerder opgesloten in een leeg huis, nu heeft hij weer wat meegemaakt. “Meneertje kwam vanuit de tuin binnen met wat rare keelbewegingen. Ik dacht eerst dat hij gewoon iets niet goed doorgeslikt had van zijn eten, maar toen dat aanhield en hij er ook niet van kon slapen, ben ik toch maar weer naar de dokter gegaan en daar bleek er iets in zijn keel te blijven steken. Hij moest weer eens onder narcose voor de verandering. De dokter vond een hele scherpe grasspriet van wel 10 cm lengte die onmiddelijk een neusbloeding veroorzaakte bij Mick. Verder kreeg hij antibiotica en pijnstillers mee en daar ging ik weer zo’n 150 euro armer maar wel weer superblij dat Mick weer ok zou worden. Poeh! wat een gedoe zo´n lekkere kat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *