binnenkatten, buitenkatten, suikerkat


Het is weer even wennen aan het schema maar ik zorg tijdens de vakantie van mijn buurmannen voor hun suikerkat Isolde. Haar zusje Srikandi is gelukkig een gewone Siamees en krijgt natuurlijk ook veel knuffels van mij maar geen insuline. De wekker gaat nu even om kwart voor 8 in plaats van 8 uur en dan hobbel ik naar de buurmeiden voor ontbijt met een prikje. ‘s Avonds zorg ik dat ik er eerder ben, voor diner, het prikje maar ook heel veel knuffels en aandacht. Of ik nou thuis op de bank Drukte in de dierentuin kijk of bij de buren, dat maakt mij niet uit. En voor de poekies is het wel zo gezellig als ik langer blijf en ondertussen de borstel hanteer. Want daar is Isolde dol op, lekker borstelen.

3 thoughts on “binnenkatten, buitenkatten, suikerkat

  1. staat er in je directe omgeving iets te koop? zo ja, dan moest ik maar naar Amsterdam verhuizen, want zo’n poezenoppas willen de mijnes ook wel.
    ik had tot eind 2010 een gouden oppas, maar zij is helaas verhuisd, en sindsdien is het maar behelpen
    :=((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *