isolde en srikandi


Sinds zaterdagavond zorg ik voor Isolde en Srikandi, de Siamese dames van mijn vakantievierende buurmannen. En hoe bizar, Isolde is een suikerpoezel. ‘s Ochtends gaat mijn wekker om kwart voor 8 om rond 8 uur Isolde haar ontbijt te brengen en haar Caninsulin injectie. En ‘s avonds om 8 uur volgt spuit nummer 2.
Ik ben het prikken niet verleerd, alleen is een Siamees een hele andere kat dan mijn hius-tuin-en-keuken kater Bowser. Die had een lekkere dikke vel en daar kon je met gemak een tentje maken tussen de schouders om een prikje te zetten.
Een Siamees is compleet Andere Koek! Dunne vacht, niks teveel vel en een tentje maken ho maar.
Gelukkig is Isolde geduldig en gaat ze rustig liggen terwijl ik een plekje zoek tussen de schouderbladen. Daarna knuffelen we uitgebreid en is het prikje alweer vergeten.
Op de foto zie je Isolde naast me op de bank terwijl ze knorrend omkijkt voor nog meer cuddles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *