veilige haven


De aanloopkatten bij mijn schoonouders hebben een veilige haven dankzijn hen. Hun leven zou een heel stuk minder zijn als zij ze niet zouden opvangen. Beide katten wonen overdag bij hun de bank, krijgen heel veel knuffels en aandacht en vooral, eten. Thuis krijgen ze af en toe eten, geen aandacht, en aan het gedrag te zien, vaak een snauw en een schop. De enige plek die ze hebben is een mandje in de onverwarmde schuur.
Het poezenkind heeft gisteren de hele middag bij mij op schoot gelegen, knorrend en kopjes gevend. Zo’n lieve kat, wie wil daar nou niet voor zorgen?

3 thoughts on “veilige haven

  1. Compliment voor je schoonouders. Mis trouwens nog wel foto van de twee kleine mee-klussertjes, toen jij zo nodig naar Boston moest :=) en de oppas-oma knuffels zat te fabrieken

  2. Ze zijn schitterend. Verschrikkelijk om te bedenken dat er mensen zijn die niet voldoende voor deze dieren zorgen. Ze zouden zelf eens in een schuur moeten slapen.

  3. Geweldig mooie poezen! En gelukkig hebben ze een fijne plek om heen te gaan voor wat gezelligheid en warmte. Onbegrijpelijk hoe sommige mensen met dieren omgaan!
    Ik heb zelf sinds anderhalve week een poes van 2 uit het asiel en ik vermoed dat ook zij een verleden heeft waarbij ze geslagen is. krimpt ineen als je met hoog opgeheven hand naar de toe komt en beetje angstig nog als je dicht langs dr loopt. Desondanks is het echt een enorm schatje die enorm van aandacht en knuffelen houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *