tijger & spooty

Tijger
Lekker slapen op de bank
Mijn schoonouders hebben ze nog net niet officieel geadopteerd maar de aanloopkatten zijn bijna altijd bij ze in huis te vinden. Samen slapend op de bank, in de vensterbank, op de eetkamerstoel of lekker warm onder het dekbed. Hun eigenlijke vrouwtje schopt ze het huis uit, daar worden ze niet binnengelaten omdat er een baby is. Eten krijgen ze, en dat is alles. Voor liefde, knuffels en een warme schoot steken ze de straat over en slapen urenlang luid knorrend op een wel welkome bank. Andere buren hebben een slaapplaats gemaakt in hun schuur om dit onwijs lieve tweetal ook onderdak te bieden voor de nachten. Kijk ze nou eens liggen, schattig toch?Spooty maar kan ook wat anders wezenKijk eens wat een dropje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *