mr & mrs jummy

Mr Jummy met kleintjes!

Vrienden van ons gaan heel binnenkort trouwen. Beiden (vooral zij) zijn helemaal gek op Jummy. Ik opperde het idee van kleine Jummys voor De Grote Dag, om het feest helemaal compleet te maken. Maar waar haal je 2 mini-Jummy’s vandaan?? Van schoonmama natuurlijk! Die is naaister van beroep en zeer vlijtig met naald en draad. Zo gezegd, zo gedaan. Plaatjes van grote broer Jummy naar haar gemaild en op basis van die printjes maakte ze mini-Jummy’s van 17 centimeter hoog. Voor op de bruidstaart! Is het geen prachtsetje? Patroon is op aanvraag beschikbaar.

Update 10 april 2009: ik krijg reacties met de vraag naar het patroon van de mini Mr. Jummy.  Mijn schoonmoeder heeft ze gemaakt en heeft zelf een patroon geklust. Ik ga haar erom vragen en het op de een of andere manier hier neerzetten als kant en klaar bestand. Wordt vervolgd.

Update 22 april 2010: Ik heb mijn schoonmama nog eens gevraagd naar het patroon maar het is helaas niet bruikbaar. Zij kon er zelf mee werken maar het is geen patroon-patroon. Zij zat zelf tijdens het naaien nog te knippen en te wijzigen omdat het niet heel handig was. Het Jummy bruidspaar blijft dus uniek.

Mr and Mrs JummyMr and Mrs Jummy getting married

29 thoughts on “mr & mrs jummy

 1. Update over patroon: mijn schoonmama gaat Jummy nog een keer zelf maken en maakt dan een patroon wat ook bruikbaar is voor anderen. Wordt vervolgd.

 2. Hallo,
  Ik ben ook erg op zoek naar een patroon van mr. Jummy. zou ik het kunnen krijgen? alvast heel erg bedankt!!
  groeten cleem

 3. Hee,

  Het lijkt me heel leuk om ook zelf een mr Jummy te maken! Zou ik misschien het patroon kunnen krijgen?

  Alvast bedankt!

  Sanne

 4. Hallo,
  ik wil ook al heel lang een Mr. Yummy!
  Net viel het idee dat we die wel zelf kunnen maken. Zou ik daarom ook het patroon mogen ontvangen?

  Alvast bedankt!

 5. Heeft nog iemand het patroon van Mr. Jummy?

  Ik zou het helemaal geweldig vinden om hem zelf te maken!!

  Groeten,
  Michelle

 6. hallo ik zou ook wel graag het patroon willen van mr jummy want mijn zoontje wil zo graag een jummy 🙂

  bvd

 7. lieve syts
  ik zou ook heel graag het patroon willen hebben.
  wil je het naar mij mailen?
  ik wil er graag een maken!
  bedankt

 8. ooooowwwww helemaal toppie, heb je voor mij ook het patroon ( miss ook in de grote versie ) keigaaf om als kado te geven.

  alvast bedankt
  groetjes carola

 9. helemaal super ik ben al een tijdje op zoek naar het patroon van deze geweldige pop.
  vriendenvan mij gaan ook trouwen en wil ook 2 kleinere maken alleen wel in ander kleuren(er is maar 1 mr jummy)
  zou je me hem alstublieft op kunnen sturen?

  groetjes marjan

 10. Hallo,

  Ik ben op zoek naar de patronen zowel de grote als de kleine jummy sulatana poppen. Wie kan mij daar aan helpen?

  Groetjes Moniek

 11. Is het patroon nog beschikbaar? Ik ben zelf aan het klooien, maar het wil me met bepaalde onderdelen maar niet lukken.
  Alvast bedankt!

  Carine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *