lewis


In het verleden hebben wij vaker logees gehad, de harige variant dan. Cupido was vaste gast en ik vond het altijd heel gezellig, drie poezels.
Maar dat was ten tijde van Bowser en Yoshi. En Bowser was heel makkelijk, die vond alles prima. En Yoshi volgde Bowser, dus het ging uiteindelijk na een korte wen periode, altijd goed.
Daarom stelde ik voor dat Lewis bij ons zou komen logeren tijdens de vakantie van zijn personeel. Lewis is een rode Brit van net 1 jaar oud en het leek me heel gezellig voor Mario. Een ventje van bijna zijn eigen leeftijd erbij, dat moest wel spelen worden. Voordat het grote logeren van drie weken begon, leek het me wel handig om een proefweekend te draaien.
En zo werd op vrijdagmiddag Lewis gebracht voor een probeer weekend. En hoe graag ik het ook wilde, Lewis vond het helemaal niks. Hij zat verstopt achter de schoenen, sliep in de kattenbak en durfde niks. Hij wilde niet eten, niet drinken, en was bang voor mijn Mario en Yoshi. Die waren ook niet echt heel vriendelijk en bleven maar blazen naar Lewis. Terwijl Lewis zo lief en zacht en schattig was.
Puntje bij paaltje werd Lewis op zaterdagmiddag vervroegd opgehaald want het was te sneu voor hem. Heel jammer want ik denk stiekem over een derde kat, en een rode, en we hebben de naam al. Maar Mario vond het niks, Yoshi was compleet van slag en arme Lewis vond logeren te verschrikkelijk. Gelukkig ging hij bij thuiskomst wel meteen eten en drinken en heel hard slapen, hij had er gelukkig geen nare gevolgen aan overgehouden.

4 thoughts on “lewis

  1. Tuurlijk blazen de bazen van het huis tegen een gast die zij helemaal niet willen hebben. Hoezo zou Mario willen spelen met die mooie rooie, die voor hem helemaal niet in huis hoeft te zijn. Mijn ervaring is dat een loge na een aantal dagen gedoogd wordt; of ze ooit vriendjes zullen worden ? Dat hoeft toch niet ?
    Mijn ervaring is ook (wil niet zeuren) dat het plaatsen van een kitten bij de poeden die ik al had, redelijk probleemloos verliep. Mijn beide (ex) katers vonden het voorjaar 2009 nou niet echt nodig dat ik een klein poesje in huis haalde. Dat was eerst blazen, maar het wende snel hoor.

  2. Mee eens, dat blazen is nog wel te doen. Vrienden hoeven ze niet te worden, als ze elkaar maar gedogen. Maar een kat moet wel eten en drinken en dat had hij 24 uur al niet gedaan. Dat was voor mij de grens: Lewis moet wel eten en drinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *