kinderkamer

De Kinderkamer
Mijn huis ligt vol met muisjes, balletjes, muisjes-met-balletjes-met-touwtje, stokjes met veertjes, knuffels en nou ben ik vast nog wel wat speelgoed vergeten. Oja, de kattentunnel, de krabpalen, een enorme pluche slang met rammel ding eraan, het balletje in ronddraaiding, de catnip speeltjes in alle vormen en maten, het laser lampje en het ouderwetse touwtje met veertje. Eens per week bij het stofzuigen haal ik alle balletjes en muizen onder kasten en bank vandaan en doe die in een rieten mandje. Met dit mandje heb ik zelf vroeger gespeeld en het dient nu als verzamelplaats voor verstopte muizen. Natuurlijk vist Mario binnen twee tellen alle muizen eruit en gaat weer vrolijk verder. Ik vind ze volgende week wel weer.
Mario in actie met het balletje in ronddraaidingBomvol met speeltjes!He het vrouwtje, daar kan ik ook mee zooien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *