het is wachten op tnt…. zucht

TNT Post zuigt!TNT Post staat niet voor lekker snel bezorgen. Weet je nog dat ik op 16 juli een Kittiwig heb besteld? En dat het vandaag 13 augustus is en dat het ding nog steeds niet binnen is? Dat ligt niet aan de maakster, die heeft het pakketje op 20 juli op de bus gedaan. En het pakje kwam op 27 juli aan op Schiphol. Maar de TNT vond dat er papieren ontbraken en dus ontving ik vorige week vrijdag 7 augustus (alweer 10 dagen later) een Bericht Van Aankomst van de TNT. Of ik de INHOUD en WAARDE bekend wilde maken. Terwijl toch echt op het Customs Declaration Dispatch Note staat wat de waarde is en als beschrijving ‘cat wig; costume wig in tin with cat toy and pins’.

Driewerf zucht.

Meteen afgelopen vrijdag de brief ingevuld en teruggestuurd. En vandaag maar eens bellen met het 0900 nummer van TNT. De dame op het bandje vertelde dat het 0900 nummer 45 cent per minuut kost met een maximum van 22,50 per gesprek! Nou ja! De belmiep die ik vervolgens aan de lijn kreeg vertelde me dat mijn brief ‘in behandeling is genomen’ en dat mijn zending wellicht volgende week wordt vrijgegeven. Geen garanties natuurlijk, daar doet de TNT niet aan. Het was heel druk ja. En de zending was geen spoed nee. Op mijn vraag waarom het zolang moest duren kwam geen duidelijk antwoord. Dat wordt nu maar duimen draaien en wachten op TNT.

TNT Post Sure We Can??

Ze vergeten erbij te zeggen wanneer. Wordt vervolgd.

One thought on “het is wachten op tnt…. zucht

  1. Hallo, Zoekend naar een poezenppas kwam ik op uw site terecht. Een hele leuke overigens. Ik zoek een regelmatige oppas voor Millie en Elvis. In ruil daar voor pas ik met plezier op andere poezen, binnen Amsterdam. Zelf woon ik in Buienveldert. Prikken is geen bezwaar.
    Het dierentehuis ken ik wel , ben er donateur van. Mijn jongste poes Elvis heb ik gekregen door bemiddeling van een medewerker van het dierentehuis.
    Mvg, Carla de Oude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *