roze pruik is in bestelling!

Pink WigBlonde
De linker is niet Yoshi 🙂 maar ik hoop binnenkort wel zo’n zelfde foto te kunnen maken. De roze Kittywig is besteld! Kan niet wachten totdat het koffertje wordt bezorgd. Het duurt 2 tot 4 weken en dan ook maar hopen dat de douane niet moeilijk doet. De bestelling loopt nu al een paar weken en ik mailde maar eens met de maker van de pruiken. Helaas is de roze pruik op en de levertijd heel lang. Ik ontvang nu binnenkort de blonde pruik. Ook goed natuurlijk! Ik verwacht dat Bowser die pruik wel toestaat, die is niet zo moeilijk en gewend dat ik aan zijn oren zit. Yoshi met pruik wordt een uitdaging.

2 thoughts on “roze pruik is in bestelling!

  1. Nou waarschijnlijk zijn die roze pruiken allemaal voor “roze” maandag gebruikt, gisteren 20 juli, op de Tilburgse kermis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *