dagrapport van marijke

Alle bewaarde dagrapporten

Ruim een jaar geleden zocht ik een nieuwe kattenoppas. Want je buurvrouw kan wel eten geven maar zodra je een kat hebt die ook twee keer daags gespoten moet worden, is het opeens een ander verhaal. Een moeilijk verhaal. Gelukkig vond ik Animates. Na een kennismakingsgesprek met Marijke en Sammie hebben we een weekend proefgedraaid: wij een weeked weg, zij de zorg voor Bowser en Yoshi. Het ging en gaat nog steeds prima. Het leuke voor ons bij thuiskomst zijn twee heel relaxte katten en de dagrapporten van Marijke. Die heb ik allemaal bewaard omdat het zo leuk lezen is. Marijke geeft niet alleen eten en insuline maar ook liefde en aandacht. Dat is nog eens rustig weggaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *