dierenthuis is gered

Dierenthuis

Na maandenlange onzekerheid, rechtszaken, een dwangsom, tegenwerking van alle kanten, glurende buren met verrekijkers (echt waar!) en heel veel slapeloze nachten is Dierenthuis van alle onzekerheid verlost. Dierenthuis gaat verhuizen naar Almere, weg uit het dier-onvriendelijke Brabant. Dankzij steun van heel veel dierenvrienden in media en politiek is er nu een definitieve en grote locatie gevonden voor al die kansarme honden en katten. Driewerf hoera! voor Alice en Steven, Cleo en alle andere vrijwilligers van Dierenthuis. Eindelijk gerechtigheid voor jullie werk en een zonnige toekomst voor al die lieve dieren.

Het nieuwe onderkomen moet nog helemaal vanaf de grond opgebouwd worden dus Dierenthuis zal nog even moeten volhouden in Aarle-Rixtel. Voor een indruk van de huidige plek ga eens naar de website van dierenarts Shirley Hendriks van Dierenkliniek Makatsi.  Zij bracht een bezoek en maakte er een mooie video van. Let op Wiegel (of Waggel), een van de 2 katten met een neurologische aandoening die ook voorbij komt wiegelen (of waggelen) in het filmpje.

One thought on “dierenthuis is gered

 1. Hier een berichtje uit ede,
  Heel fijn dat jullie een nieuw onderkomen hebben gevonden, alleen
  zo triest dat het allemaal zo moest gaan! Weer verhuizen,dat allemaal
  omdat jullie daar niet gewenst zijn! schandalig! Gelukkig krijgen jullie in
  almere wel goede buren,mensen die net als jullie heel veel om dieren geven! Wij hopen wel 1 ding….dat de mensen die het jullie zo moeilijk hebben gemaakt,die het belang van de dieren niet belangrijk vonden, het zelf eens mee mogen maken dat ze ergens weggejaagd worden! Dat ze ergens fijn wonen,en dan moeten verhuizen! Hebben jullie al een idee wanneer de verhuizing gaat plaatsvinden? En willen wij jullie onze hulp aanbieden! alvast heel veel succes met van alles! groetjes
  van Henri en Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *