vovnjau

Vovnjau, de hippe winkel voor katten en honden

Het was de laatste weken de kat uit de boom kijken voor de etalage van Vovnjau, een nieuwe dierenwinkel aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Wat heet dierenwinkel: hier koop je geen tekentang, radiatormand of fleecedeken. Bij Vovnjau koop je de Rolf Benz onder de katten- en honden banken, de hipste kattenbakscheppen, leuke hebbedingen en eindelijk: mooie krabpalen! Ik heb mijn ogen uitgekeken aan mooie dierenspullen, luxe etensbakjes, fantastische hondenriemen en de vette shirts van Dutchpuppy. Erg leuke winkel en omdat het design is, is het niet goedkoop. Daar staat wel heel veel moois tegenover. Ik liep gisteren even binnen bij Vovnjau en kreeg meteen 2 goodiebags mee voor mijn eigen poezels. Met erin een lekker hapje van Royal Canin, snoepjes en een speeltje. Ik vrees dat ik binnenkort weer even langs ga om die onwijs leuke krabpaal te kopen. Of dat leuke etensbakje. Of toch die design schep voor naast de kattenbak. Ach heden, levensgevaarlijk zo’n leuke winkel op loopafstand!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *