tis een bijzonder kind

IK WIL AANDACHT!Het was een drukke week met alleen maar bijzondere katten. De hele dure LEVENGEVAARLIJKE Ahserakat die nog steeds ergens opgesloten zit en over wiens lot nog steeds wordt beslist, de zielige Dexiepexie met wie het gelukkig steeds beter gaat en natuurlijk onze kroegtijger van afgelopen zondag. Ook een bijzonder kind, deze dame van 15 presteert het om in een volle kroeg heerlijk door te kunnen slapen op elk mogelijk plekje.

Dan kom ik thuis en staan mijn 2 eigenste katten te trappelen achter de voordeur en is het helemaal goed. Voor mij zijn mijn eigen cats heel bijzonder, daar kan geen andere kat aan tippen!

Yoshi presteert het om al de hele ochtend door het huis heen en weer te rennen, al loeiend en krabbend over de bank. Tis waarschijnlijk de storm buiten die hier binnen een kleine grijze tornado veroorzaakt. Hij zit nu rechts van mij op de kast, af en toe te loeien om dan vervolgens heel nadrukkelijk op mijn toetsenbord te lopen. Raar kind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *