dexter update

Een hele zielige Dexter

Zo blij als ik vorige week zaterdag was, zo in de piepzak zit ik en velen met mij al de hele week. Te wachten op goed nieuws over Dexter. Nadat hij thuis was gekomen in zijn nieuwe huis bij T., ging het even goed met hem en toen steeds minder. Niet willen eten, niet willen drinken, helemaal niets kunnen en alleen maar apatisch kijken. Het werd zelfs zo erg dat hij niet meer kon lopen of zijn kopje op kon tillen. T. stapte meteen in de auto, op naar het Dierenziekenhuis Amsterdam. Daar werd Dex meteen aan het infuus gelegd om hem er bovenop te helpen. Helaas, het ging niet beter en er was van alles mis, waaronder een gigantisch kaliumtekort. Zijn suiker is sky high wat ook niet bevorderlijk is voor een spoedig herstel. Vrijdag 11 januari is Dexter verhuisd naar Utrecht, naar de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren. Hier proberen ze te achterhalen wat er mis is met Dexiepexie. Het is nu alleen maar duimen draaien en wachten op goed nieuws. Kom op Dex, knokken vent en volhouden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *