gekke 5

Yoshi heeft dagelijks de gekke 5. 5 Minuten alleen maar rennen, loeien, krabben (aan de bank uiteraard, krabpalen zijn daar niet voor) en vliegen vanaf de trap. Dat vliegen is altijd erg leuk: hij raakt alleen 1 van de bovenste treden en springt dan de kamer in. Hard loeiend want miauwen kan je het niet noemen.
Klaar voor de start

Hij volgt een vast parcours: voorkamer, rondje bank, trap, keuken, trap, achterkamer, loggia. En weer terug. Hieronder komt hij even bij mij langs, te druk om te poseren voor een foto.
Tussenstop bij het vrouwtje
  
Na afloop zit hij er vermoeid bij en heeft hij opeens slaapie. De vermoorde onschuld, het is een kleine slopert.
Uitgeraasd

One thought on “gekke 5

  1. Hoi Barbarella, rot gelachen om dit verhaal van Yoshi.
    Mijn Doudou was ook een (slippertje) van een blauwe Rus, waar volgens mij Yoshi het bloed van heeft. Doudou deed precies hetzelfde, ff een paar minuten krankjorem rennen en mauwen, ‘op de zijkant lopen’ en uitdagen. Het is afreageren van de energie en daarna gaat het gebruikelijke leven van eten-slapen-knuffen-slapen-eten….. weer verder. Vooral ná het eten zijn mijn katten errrrrugggg moe. Al die inspanning.. doei groetjes van Coco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *