de grootste en de kleinste

Gibson en Boo BooGeen katten in het nieuws, alhoewel er weer genoeg voorbij kwam, maar honden in het nieuws. Nou ja, hondEN: 1 hond en een ieniemienie klein hondje. Moet je kijken wat een prachtige foto: ‘s werelds grootste hond en de aller-aller-aller kleinste.

Gibson is de kanjer van de twee, een Deense Dog van 107 centimeter hoog. Boo Boo (een Chihuahua, dat zijn heeeele dure hondjes) is slechts 10,16 centimeter groot, nou ja, klein dus. Boo Boo is kleiner dan het hoofd van Gibson. Beide honden zijn recordhouders als grootste en kleinste hond ter wereld en staan in het Guinness Book Of Records. Ze ontmoeten elkaar voor het Witte Huis in Washington.

Ik hoop maar dat Gibson goed gegeten had voordat hij Boo Boo zag, hij kijkt ernaar alsof het een smakelijk hapje is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *