wat is dat toch, katten en doosjes?

Katten en kartonnen dozen, plastic zakken en in het algemeen dingen waar wat in kan en waar ik in pas! Je kunt kopen wat je wilt: dure poezenmanden, kussens, hangmatjes, tunnels, krabpalen met eigen huis erop of eraan, het leukst blijft toch die kartonnen doos. Maakt niet uit hoe klein de doos is, kattenkind vindt dat hij er altijd wel inpast. Het kan noooit lekker slapen, maar met een beetje draaien, rekken en strekken….
Zie je wel vrouwtje, ik pas er best in

Pas echt wel

Je ziet dat Bowser niet lekker ligt, zo met zijn kopje op de rand maar toch presteert meneer het om dit standje uren vol te houden. Als Bowser er niet in ligt, staan Yoshi en Cupi klaar om het plekje over te nemen. Zij passen wel wat beter, ze zijn een stuk minder dik dan Bowser.

Prima bedje zo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *