blote buik

Uit het bloedonderzoek kwam niets, alle waardes goed. Door voor een buikecho naar de Verwijskliniek. Ik mocht er niet zelf bij blijven (teveel mensen in te kleine ruimte) en duimde alleen maar dat Mario rustig zou blijven liggen. Dat deed hij gelukkig. Ook uit de buikecho kwam niets, wat goed nieuws is. De dierenarts dacht aan een buikvirus en het spugen zorgde voor irritatie waardoor hij bleef spugen. Ik zie het maar als een uitgebreide APK, Mario is inmiddels een senior met zijn bijna 12 jaar. Hij was zo blij om weer thuis te zijn en vooral om te mogen ETEN. Hij moest nuchter zijn voor de echo en die was pas laat in de middag.

2 thoughts on “blote buik

  1. Pingback: antibiotica | CatChat.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *