ibs


En daar ging ik vanochtend weer, met een nuchtere Mario in de reismand naar de da voor de buikecho.
Mario is een enorme tijger bij de dierenarts, ik ging er vanuit dat hij onder een roesje moest. Maar de wonderen zijn de wereld niet uit: meneer ging rustig liggen!
Hij heeft een half uur lang heel kalm op zijn rug gelegen terwijl de echo werd gedaan. Conclusie: IBS. Irritable Bowel Syndrome oftewel prikkelbare darmsyndroom.
We gaan nu eerst met hypo-allergeen voer proberen of het spugen daarmee overgaat.
Ik had graag een foto gemaakt van een Mario in zen toestand, maar ik had zijn voorpootjes vast en kon hem niet loslaten. Daarom maar een foto van het stapeltje vacht van zijn kale buik. Ik heb bij thuiskomst meteen met een lauwwarme washand zijn buik nog een keer extra goed schoongemaakt, om dit te voorkomen!

One thought on “ibs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *