sloper

sloper
Het kleine slopertje is vandaag jarig! Zijn eerste verjaardag!
Hopelijk viert hij het niet met nog meer slopen.
Op de foto zie je de opbrengst van een weekend met Luigi: een kapot bord en schaaltje (heeft hij van het aanrecht afgeduwd) en mijn allerliefste Bambi spaarpot heeft hij ook weten te mollen :-(. Waarschijnlijk met een sprong op het tafeltje waar Bambi op stond, klets, kapot. Dan tel ik nog niet mee dat hij WEER een Apple kabel heeft kapot gebeten, de gordijnen heeft gemold inclusief het bediensysteem, en de plantenbakken buiten.
Deze kat doet werkelijk alles wat geen andere kat ooit heeft gedaan, niets is veilig in huis.
Maar hij is ook ontzettend lief als hij ‘s nachts bij me komt liggen en mijn gezicht aflikt <3
Ik vier zijn verjaardag met een cadeau voor mezelf: een nieuwe spaarpot.
Happy B-Day Luigi!

One thought on “sloper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *