poo-phoria

poo-phoria
Interessante post over het kattenbakbezoek, wat ik zeker herken bij zowel Mario als Yoshi.
Na lekker poepen op de bak, willen katten nog wel eens een sprintje trekken.
Maar waarom?
De theorieën verschillen. De ene dierenarts zegt dat het een pijnlijke aangelegenheid was vanwege een allergie of infectie. Weer een ander zegt dat de opluchting positieve energie geeft en een sprintje trekken het gevolg is.
Nog weer een andere mening denkt dat het natuurlijk instinct aangeeft zo snel mogelijk een grote afstand te scheppen tussen drol en kat om eventuele aaseters geen spoor te geven. Of walgt de kat van zijn eigen lucht en wil die zo snel mogelijk weg?
Bij Yoshi denk ik de laatste 🙂
Mario rent omdat hij weer lekker ‘leeg’ is, poo–phoria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *