shopping walhalla

Mandjes voor de mannen
Het was weer hoog tijd om naar mijn favo kattenwinkel te fietsen, Cats & Things in de Hartenstraat. De krablounge was namelijk in elkaar gestort. Niet vanwege het gewicht van Mario maar vanwege het gewicht van manlief 🙂 Hij leunde erop en BAM, kapot, in twee stukken. Daar maar een nieuwe voor gekocht want Mario vindt het zo lekker liggen en hij hoopt altijd dat er wat van het aanrecht valt als hij ernaast ligt.
In de etalage had Ina ook deze twee prachtige mandjes en die ook maar meteen meegenomen.
Shameless plug voor Ina en haar kattenwinkel: ze heeft extreem mooie spullen voor kat & het personeel! Dus bij je volgende bezoek aan Amsterdam, even via de Hartenstraat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *