minoes uit amstelveen

minoes0
Gisteren liep ik het parkeerterrein op en de poezel zat al miauwend op me te wachten.
Dat had ik eigenlijk al verwacht en ik had met voorbedachte rade een reismandje meegenomen. En zonder slag of stoot ging de kat erin!
Dat heb ik wel eens anders meegemaakt 🙂
minoes1
minoes2
Op naar de dierenarts voor chip controle.
En zowaar, een chip! Op naam van Minoes uit Amstelveen.
De dierenarts assistente belde op 3 nummers maar geen gehoor. Minoes mocht niet blijven maar geen punt, ik neem haar mee en zet haar thuis in een kamer totdat het baasje haar komt halen.
minoes4
minoes5
Bij thuiskomst heb ik Minoes in een aparte kamer gezet met eten, drinken en een kattenbak en ze ging heel lief slapen.
Ondertussen had ik Amivedi ook gemaild, met het chipnummer, en zij mailden terug dat Minoes Minoes helemaal niet was! Het chipnummer klopte niet met de kat in kwestie. Deze mensen in Amstelveen hebben wel een kat maar een zwart-witte. Dus Minoes is geen Minoes en het is onbekend van wie ze is. In overleg met Amivedi poes naar het asiel in Amsterdam gebracht. Met pijn in mijn hart maar in de hoop dat haar baasje (of zijn, dat kan natuurlijk ook) zich meldt.
minoes6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *