mandje

Nieuw mandje!
Ik was gisteren even naar Cats & Things om Pet Remedy spray te halen. Kalmerende spray voor stress momenten voor de kat want het zit er weer aan te komen: de vuurwerk ellende.
Speciaal voor Yoshi de spray gehaald, hij heeft zo’n last van de knallen. Kijken of dit helpt.
En natuurlijk ga je dan met meer naar huis dan je vantevoren dacht. Bijvoorbeeld met een mandje, eigenlijk net te klein. Maar dat maakt het juist leuk!

4 thoughts on “mandje

 1. heb jij ervaring met dat Pet Remedy spray ?
  ik heb er hier 1’tje rondlopen die oudejaarsavond en -nacht echt diep ongelukkig is. de andere 2 liggen eerlijk gezegd te maffen en doen alleen bij een echt harde knal een verstoord oogje open.

 2. Ik heb net de spray gekocht en ga het deze weken uitproberen. Dus nog geen ervaringsdeskundige.
  Yoshi is doodsbang, Mario zit heel vrolijk in de vensterbank naar het vuurwerk te kijken. Vraag het me na oud&nieuw 🙂

 3. Op Scheveningen was er natuurlijk wel veel kabaal, vuur en geknal, maar dat is kilometers aan de andere kant van de stad. De buren die normaal gesproken hier in de straat vuurwerk afsteken, vierden hun feestje elders. Mijn zenuwpeesje Lambik mocht in zijn pootjes wrijven dit jaar.
  Heeft die Pet Remedy Spray Yoshi een beetje geholpen ?

 4. Ja ik vind van wel. Yoshi was rustiger en ging pas na echt harde knallen naar zijn panic room (kledingkast). Tussen het knallen door heeft hij af en toe in huis rondgedrenteld. Al snel lag hij ‘s nachts weer op op bed.
  Aan Mario merkte ik dat hij enorm sloom werd. Alleen maar slapen, verder niets. Die loopt altijd achter me aan als ik thuis ben maar nu lag hij alleen maar te slapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *