mini-me

Lokvoer!
Sinds vrijdag loopt er een heel klein kitten op het parkeerterrein. Schuw, niet benaderbaar en o zo ieniemienie. Tuurlijk extra eten neergezet bij de slaaphokken en daar woont ze nu dag en nacht. Ze miauwt als ik haar roep, koosnaam Mini-me, maar dichtbij komen ho maar. Rondvraag in de buurt leverde geen baasje op, Mini-me is gedumpt of verdwaald en woont in het konijnenhok.
Ik heb een vangkooi te leen van Dierenthuis en ga haar vanavond vangen. Dan mag ze naar Dierenthuis voor de dierenarts check en zien we wel verder. Uiteraard checken we dan ook even voor een chip!
Nu maar duimen dat het in een keer lukt. Werk je mee Mini-me? Ik heb gehoord dat sardientjes goed werken om je in de val te lokken maar ik heb ook Gourmet en Sheba om het feest compleet te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *