verfromfraaid

Witzwartje
Van mijn twee buitenkatten ziet het Witzwartje er slecht uit. Dun, loopt moeilijk en ze blijft zitten als ik aan kom lopen. Vangen en naar de dierenarts is wat ik voor ogen heb, maar vangen lukt zo 1-2-3 niet.
Ik heb nu een reismandje neergezet in een doos, met erin een heerlijke deken. Elke keer hoop ik dat ze erin zit maar tot nu toe niet. Wel Puk gevangen, maar die telt niet want die heeft een baasje.
Als dit niet lukt, staat er bij Dierenthuis een vangkooi voor me klaar, ga ik het daarmee proberen.

2 thoughts on “verfromfraaid

  1. duim voor je dat het gaat lukken witzwartje te vangen. maar als het je lukt zet je haar (hem) dan terug na bezoek DA? of is dan dierenthuis een optie?

  2. Als het vangen lukt mag hij/zij bij Dierenthuis blijven. Maar helaas heb ik haar nu al een week niet meer gezien. Eten is wel steeds op maar dat zegt niets want er zijn veel mee-eters op het terrein (die wel een baasje hebben).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *