dierenliefde is …

Samen slapen
Voor de katten van je buren zorgen als die er niet naar omkijken.
Echt waar.
Deze twee ontzettend lieve en aanhankelijke katten, moeder en zoon, worden al jaren door mijn schoonouders verzorgd. Met eten, knuffels, liefde, een warm kleedje op de bank en sinds kort ook een slaaphok in hun tuin. Het was namelijk niet duidelijk of de eigenaren wel de schuur hadden opengezet tijdens de koude nachten, het interesseert ze geen reet wat er met deze katten gebeurt. Ze krijgen eten, en dat is het. Soms een trap na als ze via de achterdeur hun eigen huis in willen.

Sommige zogenaamde mensen, daar zou je het liefst….

One thought on “dierenliefde is …

  1. Waarom nemen zulke mensen huisdieren, Niemand dwingt je toch daartoe ??? Als ik die schoonouders was, zou ik ze maar gewoon in huis nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *