stapelen


Ik hoef maar op de bank te gaan zitten met het kleedje en hop, daar is Yoshi al om op schoot te komen liggen.
Mario is niet zo’n schootligger. Hij wil er wel altijd bij, maar het liefst naast je.
Gisteren lag ik lekker op de bank, met het kleedje over me heen.
Yoshi sprong meteen op mijn zij en ging in een rolletje lekker liggen slapen. En zowaar, Mario sprong ook op het kleedje voor me en ging languit liggend, tegen mij aan, slapen.
En dat ziet er dan zo uit.
Niet bewegen.
Twee warme kruikjes.

One thought on “stapelen

  1. Mijn Jozefien stapelt in de vroege ochtend. Zo rond een uur of 5/6 (wat voor mij nacht is) besluit J dat ze na toiletbezoek en het eten van een klein hapje toch het lekkerst bovenop mij verder kan slapen. Ach, en van dat spinnend beessie val ik vrijwel meteen weer in slaap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *