bouwinspectie


Als de klusmannen weg zijn mogen Mario en Yoshi de bouwplaats inspecteren. Er wordt gesnuffeld aan alle spulen, over de vensterbanken gelopen en vooral heen en weer gerend. Het leukste spelletje is hard achter elkaar aan rennen en dan via de keuken naar de slaapkamer en weer terug naar voren sprinten.
Zo hard mogelijk.
En het liefst ook met een knetterharde meow ertussen, voor de motivatie.
Of voor de echo 🙂

2 thoughts on “bouwinspectie

  1. Als het voor de echo is dan is dat ook de verklaring voor het harde mauwen van Spinner in ons trappenhuis. Maar waarom ze dat doet in de ochtend als ik nog net een half uurtje langer had kunnen blijven liggen weet ik dan weer niet.

  2. Branwen, die ene van mij heeft zijn meow-moment zo tegen vijf uur ‘s morgens. Julius is een schat van een kater, maar op die momenten kan ik hem wel wat aandoen (wat ik nog niet heb gedaan, en naar ik hoop ook niet zal doen) maar wat ik er aan doen moet weet ik ook niet. :=) Er staat eten , er staat schoon water , de kattenbak is schoon, dus dat is het allemaal niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *