ondertussen….


Aan de andere kant van de muur…
De poezen merken er nog weinig van maar achter de muur gebeurt van alles. En met een beetje mazzel gaat de tussenmuur binnen twee weken om en hebben we een groter huis!
Het duurde lang maar het is eindelijk gelukt, we hebben het appartement van de buurman gekocht. En met de tussenmuur eruit hebben we straks een mega-woonkamer. Niet alleen veel meer ruimte maar ook veel meer licht en uitzicht. Als de muur eruit gaat komt er een tijdelijke wand in ons huidige huis zodat we tijdens de laatste loodjes van de verbouwing thuis kunnen blijven wonen. Met de poekies veilig achter de afscheiding, ik moet er niet aan denken dat ze naar buiten wandelen omdat de voordeur toevallig openstaat.
Het laatste stukje verbouwing zal luidruchtig zijn maar met veel thuiswerken hoop ik dat mijn mennekes er zo min mogelijk stress van hebben.
Wordt vervolgd.

4 thoughts on “ondertussen….

  1. probleem van de derde kat lost zich al op zie ik.
    je laat kleine rode Harry als eerste los in de nieuwe aanbouw, met kattenbak en bakje voer en water en een lekkermandje/kussentje
    daarna slecht je de tijdelijke muur, en krijgen Y&M de gelegenheid de nieuwe ruimte te gaan verkennen; ze zullen zo overdonderd zijn door al die veranderingen op hun pad, dat Harry het minste probleem is.

  2. Helaas gaat het niet, ons huis is een loft, een grote ruimte. Er is alleen een deur voor de wc en badkamer, de rest is open. Harry apart zetten kan daarom niet. Zou wel een slimme geweest zijn, dat wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *