niet voeren, niet meenemen


Uit lunsen bij het Vlaamsch Broodhuys werd nog leuker toen deze poezel op schoot kwam. Bij navraag bleek het de poekie van de overburen te zijn die altijd op het terras kwam aanlopen. Vond ik niet erg! Ze kwam zelfs gezellig naast me op een kussentje zitten pompen.
Op het bandje om haar nek stond: “niet voeren, niet meenemen” maar helaas geen naam.
Maar ach, knuffelen is knuffelen, met of zonder naam.

One thought on “niet voeren, niet meenemen

  1. Wat een leuk dier, riskant hoor om op de halsband te vermelden dat ze hem niet moeten meenemen. Wat nu als het betreffende dier ergens midden in de polder ligt? Of in ieder geval goed verdwaald is? Geen kip die dan naar haar omkijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *