kattenvrouwtjes


Kattenvrouwtjes, of mannen, je kent ze wel. Vaak een vrijgezellige vrouw die een groot deel van haar tijd besteedt aan het zorgen voor katten. Haar eigen of zwervers. Het is een fenomeen van alle tijden en ook ik ben er schuldig aan (maar niet vrijgezel) en erger nog, ik schrijf erover 🙂
De term kattenvrouwtje wordt vaak in een adem genoemd met ‘gek’ maar dat wordt alleen maar gezegd door onbenullen.
Op deze site zie je foto’s van vroeger, van kattenvrouwtjes uit het verleden. Er is eigenlijk weinig veranderd, behalve de kleding! En mannen met bijlen, waar vind je die nog. De site is een bezoek waard, er staan nog veel meer foto’s op dan de vier hierboven.

2 thoughts on “kattenvrouwtjes

  1. Ik zou graag de kattenvrouwtjes van alphen aan den rijn willen kennen zodat ik kan vragen of mijn vermiste poes bij hun is of is gezien en of ze de sites afspeuren als ze een zwerver hebben gevonden?
    Liefs ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *